Comfort Reality

Výstavba rodinných domov na kľúč

Už viac ako 12 rokov sa venujeme výstavbe domov na kľúč. Sme sprostredkovateľmi pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. Poskytujeme komplexné služby v oblasti realít a realizácii výstavby. Zabezpečujeme ten najvyšší možný komfort služieb pre každého nášho klienta.

O nás

Maximálny
komfort služieb
Comfort Reality

Našim klientom ponúkame naše skúsenosti a zručnosti. Firma Comfort Reality s. r. o. je na trhu už viac ako 12 rokov. Venujeme sa stavebnej činnosti, realizujeme vlastné developerské projekty a taktiež sa zaoberáme sprostredkovateľskou činnosťou v oblasti kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Naším cieľom je poskytnúť klientom, čo najvyššiu možnú kvalitu služieb a zabezpečiť im maximálny komfort.

dom_na_kluc
IMG_6424
dom_na_kluc

COMFORT REALITY

Dom na kľúč

Výstavba murovaného rodinného domu snov pre nás nie je žiadny problém. Od A až po Z sa postaráme o výstavbu nízkoenergetického domu na kľúč, ktorý splní všetky predstavy klienta. Vždy pracujeme s kvalitnými a certifikovanými materiálmi, ktoré spĺňajú najprísnejšie kvalitatívne kritériá.

COMFORT REALITY

Kúpa a predaj nehnuteľnosti

V oblasti realít poskytujeme našim klientom komplexné služby s cieľom ušetriť ich peniaze a čas. Venujeme sa sprostredkovateľskej činnosti pri predaji a kúpe nehnuteľnosti alebo pri riešení prenájmu. Postaráme sa o všetko, čo je potrebné.

ob_real

Comfort Reality

REALITY NA PREDAJ

Aktuálna ponuka nehnuteľností Comfort Reality.
Pozrite si našu aktuálnu ponuku rodinných domov, bytov a v prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať cez náš formulár alebo na
Tel.č.: 0905 510 322 | 0911 892 147

Comfort Reality

Fotogaléria

Aj tieto zábery reprezentujú časť našich schopností. Vizitkou našej práce sú predovšetkým spokojní klienti.
Niektoré z našich projektov, ktoré sme realizovali môžete vidieť aj v našej fotogalérii.

Kontaktný formulár

Napíšte nám

Máte záujem o výstavbu domu na kľúč? Plánujete predaj alebo kúpu nehnuteľnosti? Riešite prenájom priestorov alebo budovy? Ak Vás naše služby zaujali, sme tu pre Vás.
Kontaktovať nás môžete prostredníctvom formuláru, mailom alebo na tel.č.: +421 905 510 322

+421 905 510 322
+421 911 892 147


info@comfortreality.sk


Comfort Reality s.r.o. Ľubochnianska 4
Bratislava – mestská časť Nové Mesto 831 04


IČO: 43974155

DIČ: 2022578877